Om oss

Allt började för ungefär 20 år sedan, när vi tyckte att det var fel att kasta så mycket överblivna ljusrester.
Vi har alltid haft mycket ljus i vårt hem. Så vi började helt enkelt att smälta resterna och gjuta nya ljus. Det gjöts i juicekartonger, plastflaskor, konservburkar - dvs det vi hade till hands. Efter ett tag kom vi fram till att vi kanske skulle ta det här en nivå upp. Vi köpte in ett antal formar och skaffade riktiga råvaror. Vi experimenterade med färger, material, former och dofter. Ganska snart så fick vi fram de vackra spindelljusen. Ryktet spred sig och bekanta hörde av sig och ville köpa av oss. Idag har vi ett flertal återförsäljare och säljer en hel del via vår E-butik. Vi deltar också på en del lokala marknader. Vi driver fortfarande denna verksamhet vid sidan om våra ordinarie arbeten så det blir ibland sena kvällar i ljusverkstan. Men vad gör det? När man kan glädja andra människor med produkter som kommer utifrån en kär hobby.
Idag tillverkas våra produkter fortfarande helt för hand av råvaror av absolut högsta kvalitet. Vi har inte så stort sortiment då vi fokuserar på kvalitet före kvantitet. Alla våra produkter består av 100% stearin, av miljöskäl. Undantag är våra doftljus och myggljus där vi, förutom stearin, har tillsatt rapsvax och doftolja.

Affärsidé

Att leverera hantverksmässigt tillverkade ljus av absolut högsta kvalitet med miljön i åtanke i alla steg från råvara till leverans.

Vision

Bidra till en bättre miljö genom att enbart leverera produkter som lever upp till våra egna högt ställda miljökrav.

Värdegrund

Nöjd kund är vårt absoluta mål. Vi gör allt för att du som kund ska vara nöjd. Därför får du ALLTID pengarna tillbaka om du inte är nöjd, oavsett orsak